Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. +86-577-56662028 yfm@china-yfm.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - 30ος εορτασμός επετείου Youfumi

30ος εορτασμός επετείου Youfumi

June 15, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 30ος εορτασμός επετείου Youfumi  0

Το χρυσό φθινόπωρο του Οκτωβρίου, όταν γιορτάζει η Κίνα είναι 70η επέτειος της ίδρυσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, η ομάδα Youfumi χαιρετίζει τα 30α γενέθλιά της.

 

Στις 9 Οκτωβρίου 2019, η ομάδα Youfumi γιορτάζει τη 30η επέτειό της με ενσωματωμένο θέμα «ενός μυαλού που συνδέεται και εκατό έτη ευστροφίας» που κρατήθηκαν στο νέο καθιερωμένο εργοστάσιο σε Fuding.
Στα προηγούμενα 30 έτη, η επιχειρησιακή φιλοσοφία είναι «ποιότητα, υπηρεσία, καινοτομία, επέκταση και η αναγνώριση εμπορικών σημάτων», ομάδα Youfumi έχει εργαστεί σκληρά και έχει προχωρήσει σταθερά στην άγρια ανταγωνιστική αγορά. Έχει αγκαλιάσει τη θύελλα αγοράς και τα γίνοντα μεγάλα επιτεύγματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 30ος εορτασμός επετείου Youfumi  1

Όλοι οι συμμετέχοντες σε Youfumi αγκαλίασαν και την επέτειο της Κίνας και για Youfumi με το κράτημα της εθνικής σημαίας και το τραγούδι «της χώρας μου και το Ι» μαζί, τα οποία άνοιξαν την τελετή για να αρχίσουν έναν άλλο παραγωγικό και επιτυχή επόμενο χρόνο.

 

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι παρευρέθηκαν στην τελετή. Υπήρξαν μερικοί παλαιοί ηγέτες και φίλοι.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 30ος εορτασμός επετείου Youfumi  2

 

Ο εορτασμός διαιρέθηκε σε τρία κεφάλαια: «Το επιτυχές ταξίδι Youfumi», «η ευγνωμοσύνη στους λόρδους» και «προσπαθούν να κερδίσουν». Ο εορτασμός που άρχισε με να ξανακοιτάξουν στα ίχνη ανάπτυξης των προηγούμενων 30 ετών, συνοψίζοντας ολόκληρη την εμπειρία και την ανάπτυξη είχαν στο παρελθόν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 30ος εορτασμός επετείου Youfumi  3

Το Zhu Weijian, ο γενικός διευθυντής, ο πρόεδρος Zhu Xiaoyou, Προέδρων του Συμβουλίου και του κ. του παλαιού κορυφαίου κόμματος παρέδωσαν τις ομιλίες αντίστοιχα. Στην ομιλία του, τον πρόεδρο Zhu Xiaoyou που εξηγείται στους φιλοξενουμένους λεπτομερώς της αναπτυξιακής διαδικασίας Youfumi στα προηγούμενα 30 έτη και τον προγραμματισμό της μελλοντικής επιχείρησης. Ο πρόεδρος Zhu είπε: μετά από 30 έτη συνεχούς ανάπτυξης, Youfumi έχει αναπτυχθεί σε ένα έξυπνο εργοστάσιο ενσωματώνοντας την αντιδιαβρωτική βιομηχανία βαλβίδων σωλήνων, την επαγγελματικές κατασκευή και τις πωλήσεις. Χάρι στην υποστήριξη όλων των παλαιών ηγετών και των φίλων και τη σκληρή δουλειά όλου του προσωπικού σε Youfumi, σταθερά πιστεύουμε ότι Youfumi θα συνεχίσει να είναι καλύτερα στο μέλλον με την προσθήκη της λαμπρότητας σε κάθε βήμα που παίρνουμε.