Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. +86-577-56662028 yfm@china-yfm.com
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Καθιερωμένες το 1989, οι κατασκευές και οι προμήθειες PTFE Youfumi (YFM) ευθυγράμμισαν τα προϊόντα για τη χημική ουσία, το πετρέλαιο, το αέριο, και τις φαρμακευτικές και σχετικές βιομηχανίες διαδικασίας. Σήμερα YFM είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές και το χονδρέμπορο ευθυγραμμισμένων των PTFE προϊόντων στην Κίνα.

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Έχουμε 47 κάθετα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, 13 οριζόντια επεξεργαμένος κέντρα, περισσότερους από 150 CNC τόρνους, 24 CNC διάτρηση και μηχανές άλεσης, 13 ρομπότ έξι-άξονα, και δύο ευφυείς αποθήκες εμπορευμάτων, 8 AGV έξυπνα αυτοκίνητα και άλλοι προηγμένοι εξοπλισμοί, μπορούμε να παρέχουμε στους χρήστες τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας με όλους αυτούς τους προηγμένους εξοπλισμούς και περίπλοκη τεχνολογία καθώς επίσης και ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης.

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

OEM / ODM

YFM ειδικεύεται ευθυγραμμισμένες στις PTFE/PFA/FEP/ETFE/PO/PP βαλβίδες πεταλούδων, τη βαλβίδα σφαιρών και τη βαλβίδα βουλωμάτων, και παρέχει επίσης ευθυγραμμισμένη τη PTFE βαλβίδα πυλών, τη βαλβίδα σφαιρών, τη βαλβίδα αντεπιστροφής, τη βαλβίδα διαφραγμάτων και όλα τα είδη ευθυγραμμισμένης PTFE διοχέτευσης με σωλήνες, οι οποίες εξετάζονται στις πιό πρόσφατες προδιαγραφές κατασκευής Αμερικανού & των οργανώσεων διεθνών προτύπων όπως ANSI/ASME/DIN/JIS.

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Ε & Α

Οι τιμές Youfumi είναι συνεχής καινοτομία, που αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και τη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών με την αξιόπιστες ποιότητα και αμέσως την υπηρεσία για να κερδίσουν δαπάνες πελατών.

Το Youfumi έχει προωθήσει τις εξεταστικές μεθόδους και τον εξοπλισμό δοκιμής για τον ποιοτικό έλεγχο.

 

Όλα τα προϊόντα υποβάλλονται στην ακριβή υλική ανάλυση και τη διαστατική επιθεώρηση σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα Η ακριβής επιθεώρηση διαδικασίας τρέχει μέσω ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής.

 

100% η τοποθέτηση βαλβίδων και σωληνώσεων πρέπει να περάσει την επιθεώρηση από QA&QC μας πριν από εκ του εργοστασίου και την παράδοση στους πελάτες. Οι αρχές μας σε QA&QC μας εξασφαλίζουν για να αποφύγουν το ποιοτικό πρόβλημα στα βήματα σχεδίου και κατασκευής.

 

 

Με την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και την άριστη απόδοση, πολλά προϊόντα YFM γίνονται ένα σημαντικό σύμβολο των αντιδιαβρωτικών προϊόντων στον άγριο ανταγωνισμό αγοράς στη βιομηχανία.

YFM κέρδισε τη φήμη τελειότητας ως σημαντικό προμηθευτή των αντιδιαβρωτικών σφυρηλατημένων βαλβίδων για χημικό και πήρε πολλές τιμές και από εσωτερικός και υπερπόντιος. Όσον αφορά στην ποιοτική εγγύηση, YFM έχει αποκτήσει την πιστοποίηση CE και τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001.

Βάζουμε την ποιότητα των προϊόντων στην προτεραιότητα όλη την ώρα, προκειμένου να παρασχεθούν οι πελάτες μας υψηλό - ποιοτικά προϊόντα σε μια μεγάλη αξία. Έτσι η ποιότητα είναι η υποχρέωσή μας, ενώ η ανταγωνιστική τιμή, η έγκαιρες παράδοση και η υπηρεσία είναι η υπόσχεσή μας στους εκτιμημένους πελάτες μας.

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0